Vi ser till att den löpande bokföringen flyter på och förser dig med kloka råd för att hjälpa ditt företaget framåt –
det är vår kärnverksamhet

Det vi gör

Vi på Wisecounter är måna om att göra livet lättare för våra kunder och vara behjälpliga i deras framgång. Vi beröms ofta för vår pålitlighet, engagemang och professionalism. Vi kan hjälpa dig med alla sorters administrativa sysslor för att du ska ha mer tid över för din kärnverksamhet.

2x

¼ av våra kunder fördubblade sin vinst förra året.

1000

Fler än 1000 företag har deltagit på våra seminarier.

30

Vi har kunder från över 30 länder.

13

Vi har hjälpt våra kunder att driva sina företag i över 13 år.

Här är människorna som gör allt detta möjligt

Medarbetarna på Wisecounter fokuserar på personlig utveckling och maximal kundnöjdhet. Våra
tjänster överträffar ofta kundens förväntningar eftersom tjänstekvalitén är kärnan i allt vi gör. Vi har ackumulerat mycket kunskap genom vårt samarbete med olika företagare inom många
branscher. Vi är alltid ute efter nya utmaningar.

Maario Laas

Maario Laas, Wisecounter VD

Wisecounters VD Mario leder företagets olika affärsområden, stödjer teamet, hjälper till att lösa de juridiska frågorna, fungerar som säljstöd, tar fram lösningar på kunders behov och verkställer dem. Han har varit på Wisecounter från start och är teamets stöttepelare. Mario har studerat juridik på Tallinn Handelshögskola, I-studium, Tartus universitet samt organisationssociologi på PhD nivå på Tallinns universitet. Han har också bedrivit självständig forskning på samma tema på Cambridge universitet. Han har konsulterat många företagsledare och undervisat på TMK och på Mainor Högskolan. Maario är saklig och tar hand om varje kund med omsorg. Hans nyfikenhet hjälper att analysera kundernas frågeställning in i minsta detalj, för att kunna presentera en tänkbar lösning baserat på hans samlade erfarenheter.

Språkkunskaper: estniska, engelska, finska

maario@wisecounter.ee
Hannu Oikarinen

Hannu Oikarinen, Försäljning och marknadsföring

Hannu anslöt sig till Wisecounter med sin 35 åriga erfarenhet och kunnande inom marknadsföring och försäljning, för att kunna hjälpa framförallt dem kunder som vill etablera sig i Finland och hitta samarbetsparters där. Det som fick honom att ansluta sig till företaget var den positiva upplevelse han fick av att själv anförtro sin bokföring, bolagsbildning, skatteplanering och managementkonsultation till Wisecounter. Idag vill Hannu inget hellre än att hjälpa Wisecounter och deras kunder framåt.

Språkkunskaper: finska, svenska och engelska

hannu@wisecounter.ee
Ott Kerstna

Ott Kerstna, Kontorschef Sverige

Ott har mångsidig och bred erfarenhet från många olika områden. Av sina 28 år har han bott 20 i Sverige. Sin utbildning inom ekonomistyrning fick han från Stockholms universitet. Ott har också erfarenhet från logistikbranchen, start-ups och en del annat. Han har jobbat på Wisecounter i snart 2 år. Ott är ansvarig för alla redovisnings-, finans- och managementfrågor som berör Sverige.

Språkkunskaper: finska, svenska och engelska

ott@wisecounter.ee
Karl Joosep Tavas

Karl Joosep Tavas, Redovisningskonsult

Karl Joosep är en uppriktig, ansvarsfull och klipsk kille som upptäckte siffrornas värld på Estonian Business School där han studerade företagande och företagsstyrning. Karl håller på med dagsaktuella redovisningsfrågor. Han har erfarenhet av att jobba mot estniska och utländska företag med finansiell rådgivning, både mot stora och små kunder. Karl är grundlig och ansvarsfull men också trevlig och vänlig. Du är välkommen att ställa honom alla dina frågor.

Språkkunskaper: estniska, engelska, tyska, franska

karl@wisecounter.ee
Piret Metsis

Piret Metsis, Partner, Redovisningskonsult

Piret har varit hos Wisecounter i snart 2 år, dock har hon samlat på sig erfarenhet inom bokföring och redovisning i 22 år. Under sina tidigare 20 år var hon ekonomichef på många olika företag, bland annat hos ett finskt företag. Idag jobbar hon huvudsakligen med just finska kunder. Piret är vänlig, glad och en hängiven konsult och för henne är det viktigt att hennes kunder mår bra och att hennes arbete är transparent och korrekt utfört.

Språkkunskaper: estniska, finska

piret@wisecounter.fi
Meeli Haljand

Meeli Haljand, Redovisningskonsult

Meeli har varit en uppskattad del av Wisecounters kollektiv sedan 1 år tillbaka. Meeli har sedan tidigare erfarenhet av redovisning på internationell nivå. Meeli arbetar på ett ansvarsfullt och hängivet sätt. Hon är noggrann, saklig och rättfram, kunder kan med andra ord lita på att de uppgifter som har anförtrotts åt Meeli är utförda på överenskomna datum och i enlighet med redovisningsregler och seder. Kollegorna tycker att Meeli är en sportslig och glad jobbarkompis.

Språkkunskaper: estniska, engelska

meeli@wisecounter.ee
Iia Liivamägi

Iia Liivamägi, Redovisningskonsult

Iia har en lång erfarenhet av redovisningsarbete. Hon anslöt sig till Wisecounters team i mars 2019. Allt arbete som hamnar hos Iia blir punktligt och korrekkt utfört, hennes kunder kan alltså känna sig lugna över att det är just hon som sköter om deras ekonomi. Iia är grundlig och korrekt i sitt arbete. Hon är vänlig och hjälpsam gentemot kunder och kollegor. Iia hjälper huvudsakligen estniska företag med sin bokföring.

Språkkunskaper: estniska

iia@wisecounter.ee

Referenser